Wanneer de kosten voor het repareren van zowel benzine- als dieselauto’s te hoog worden en je overweegt de auto weg te doen, kan export een betere oplossing zijn. Dieselauto’s, die hier steeds minder gewenst zijn, vinden in exportlanden vaak een nieuw leven dankzij de lagere onderhoudskosten, wat eigenaren financieel voordeel oplevert.


Als u overweegt om uw auto naar het buitenland te exporteren, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij begrijpen dat het proces van auto-export gecompliceerd kan zijn, daarom bieden wij uitgebreide diensten aan om het voor u moeiteloos te maken. Wij nemen het papierwerk voor uw export uit handen en zorgen ervoor dat alles volgens de geldende regels en voorschriften verloopt.

 

Onze diensten omvatten het regelen van alle benodigde exportdocumenten, waaronder het exportcertificaat en andere vereiste formulieren. Dit alles wordt professioneel afgehandeld, zodat u zich kunt concentreren op andere belangrijke aspecten van uw verhuizing of transactie.

 

Naast het regelen van de exportdocumenten, verstrekken wij u ook de vrijwaring voor uw voertuig. Deze vrijwaring bevestigt dat u niet langer verantwoordelijk bent voor het voertuig nadat het is geëxporteerd. Dit zorgt voor gemoedsrust en duidelijkheid, en het is een essentieel document om eventuele juridische complicaties te voorkomen.

 

Ons toegewijde team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden door het gehele exportproces. Of u nu een particulier bent die zijn auto wil verkopen in het buitenland of een bedrijf dat voertuigen naar internationale markten exporteert, wij bieden een gestroomlijnde service die voldoet aan al uw exportbehoeften. Vertrouw op ons voor een probleemloze en efficiënte auto-exportervaring.