Over Ruud Smets Auto's

Ruud behaalde zijn monteursdiploma in 2015. Tijdens zijn stageperiode viel op dat Ruud, naast het drinken van koffie met zijn collega-monteurs, ook regelmatig de verkopers opzocht en zelfs kleine autootjes aanschafte. Na het behalen van zijn diploma werkte Ruud nog een tijdje. Gedurende deze periode startte hij zijn eigen bedrijf, samen met zijn vader Peter. Dit bedrijf groeide snel en na slechts een jaar besloot Ruud om zich volledig te wijden aan zijn onderneming.

Het liep zo voorspoedig dat hij ervoor koos om zijn carrière volledig te richten op het autobedrijf in Heide. Peter, de vader van Ruud, volgde niet lang daarna het voorbeeld van zijn zoon en zei zijn vaste baan op om fulltime in het autobedrijf te gaan werken. Deze gezamenlijke inzet van vader en zoon versterkte het bedrijf en creëerde een solide basis voor de verdere ontwikkeling ervan.

 

Na hard werken en toewijding, bloeit het autobedrijf in Heide dankzij de passie van Ruud en de betrokkenheid van Peter. Ze hebben samen een succesvolle onderneming opgebouwd, gedreven door hun liefde voor auto's en de wens om uitstekende service te bieden aan hun klanten.

Enkele reviews

mazda-kopen-venray-horst-tienray
ford-kopen-venray-horst-tienray
chevrolet-kopen-venray-horst-tienray
kia-kopen-venray-horst-tienray
volvo-kopen-venray-horst-tienray
suzuki-kopen-venray-horst-tienray
nissan-kopen-venray-horst-tienray
volkswagen-kopen-venray-horst-tienray
mitsubishi-kopen-venray-horst-tienray
bmw-kopen-venray-horst-tienray
toyota-kopen-venray-horst-tienray
honda-kopen-venray-horst-tienray