Benieuwd naar wat onze klanten over ons zeggen?

We hebben een selectie gemaakt van enkele oprechte beoordelingen die de kwaliteit en toewijding weerspiegelen die we in ons werk leggen. Ontdek de verhalen achter hun positieve ervaringen en waarom velen ons als hun eerste keuze beschouwen. Want bij ons staat uw tevredenheid centraal en drijft het ons elke dag opnieuw." Bekijk al mijn reviews op Google.

n-auto-verkopen

- Nicole

Review via Google

Wij hebben bij Ruud Smets een Ford Fiesta gekocht en wij zijn erg tevreden over de auto en vonden de service erg goed. Ruud is een persoon die erg behulpzaam en vriendelijk is. Wij willen zijn bedrijf dan ook zeker aanbevelen! Ruud ga zo door. Nogmaals bedankt. Groet Tolis en Nicole

t

- Tijn

Review via Google

Laatst een auto gekocht, waren wat problemen mee. Deze werden netjes opgelost zonder enige moeite! Dankjewel

r

- Remco

Review via Google

Wat een super bedrijf! Kom je niet meer veel tegen. Pas een nieuwe auto gekocht. Auto is super en heb er veel plezier aan. Ook de service is super van dit bedrijf. Antwoorden meteen als je vragen hebt. Heel vriendelijk. 100% een aanrader!! Blijf zo doorgaan!

j

- Jeroen

Review via Google

Wat een topservice! Auto ingeruild en een andere auto gekocht. Achteraf klein probleem met de auto, welke meteen is opgelost incl het gebruik van een leenauto. Fijne verkopers en een betrouwbare garage. Echte aanrader!

j

- Jaap

Review via Google

Hier een goede 2e hands auto gekocht voor een mooie prijs. Prima service en vakkundige uitleg. Leuke en eerlijke kerel Ruud( en zijn pa) die erg behulpzaam waren.